Kontakt

Skräddarsydda Corona-anpassade vandringar utomhus i hela Skåne!

Just nu är det många som längtar efter att umgås vid en guidad vandring med skånska delikatesser utomhus! Både företag och privatpersoner letar alternativ när Corona gör att de traditionella mötena inte är säkra. Även firande av födelsedag och annat umgänge kan göras säkert och minnesvärt utomhus! Lägg förfrågan med datum, plats, antal deltagare och arrangemangets längd; så återkommer jag med pris. De guidade vandringarna kan fås både med och utan mat. Jag skräddarsyr helt efter era önskemål!

Grupper kan alltid önska vandringar på valfria dagar och tider

Kompisträff, friskvårdsdag, företagsaktivitet som ”kick off”, kundträff, en lustfylld aktivitet kopplad till konferens; listan kan göras lång över anledningar till att en SkåneVandring eller  SkogsMatning passar många grupper. Jag tar maximalt ca 50 personer (en buss) per vandring. Grupper kan alltid önska egna datum och klocktider för sin aktivitet. Lägg en förfrågan via kontakt nedan. Om grupper vill abonnera en egen vandring där ingen utomstående får fylla på måste man betala för minimum 25 personer på SkåneVandring och minimum 30 personer på SkogsMatning. Alternativt läggs det valda datumet ut med lång framförhållning så utomstående kan fylla upp gruppen till en fullbokad vandring. Läs artikel från Allers

Ring eller sms:a för snabb kontakt!

Önskas riktigt snabbt svar på frågor eller om ni är i akut behov av ett digitalt presentkort för att ge bort ring eller sms:a mig på telefon 070-682 38 25. Detta är snabbaste sättet att nå mig. Skulle ni ringa och  jag inte har möjlighet att svara tveka inte att tala in ett meddelande så ringer jag tillbaka. Är det extra bråttom med svar via e-post lägg även ett sms och berätta att det finns ett e-postmeddelande ni önskar snabbt svar på. Jag läser min e-post varje dag men då jag ofta är ute i naturen kan det ske med några timmars mellanrum. Tänk på att en ombokning eller avbokning av vandringsdag enbart är giltig om ni fått en skriftlig eller muntlig bekräftelse på att ert meddelande har nått fram till mig. Var därför om möjligt ute i god tid.

Kontakt för mer information, bokning av grupper, föreläsningar

Lämna ett meddelande hur jag kan nå er.  Jag återkommer så fort jag kan!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

E-post: info@UpplevoNjut.se
Tel: 070-682 38 25
Många varma hälsningar!
Monica Frangeur

UpplevoNjut.se kontakt